Ignite  

Skapa livet du drömmer om

Start 30 mars

6 torsdagar kl 19-20.30

på Zoom

med Anna Nordengren

”Genom att få tillgång till olika verktyg och tankesätt har jag blivit medveten om vad jag kan göra för kloka prioriteringar i mitt liv. Med syfte att uppnå resultat i positiv riktning för arbetslivet och privatlivet. Utifrån Annas coachning har jag tagit fram personliga och tydliga målbilder. Under kursens gång har jag redan kommit en bit på vägen med att göra några förändringar. Jag skulle rekommendera att gå denna kurs som leds av Anna Nordengren.”   /Sandra Jonsson

 

Det meningsfulla liv du längtar efter är närmare än du tror

Vad längtar just du efter? Ett nytt steg i karriären, starta eget eller bättre balans i livet? I det här programmet får du kraftfulla verktyg att skapa den förändring just du längtar efter.

Du får öva upp din medvetna närvaro så att du kan göra mer aktiva val och upptäcka vilken makt du har över ditt eget liv. Vid kursens slut har du skapat en handlingsplan för din fortsatta utvecklingsresa.

 

Allt detta ingår:

⇒ Föreläsningar
⇒ Kraftfulla verktyg
⇒ Övningar
⇒ Gruppcoaching
⇒ Hjälp att skapa din egen plan
⇒ Dokumentation

Ignite är ett kraftfullt onlineprogram där vi ses i en liten grupp på Zoom vid 6 tillfällen à 90 minuter.

Pris: 3900 kr ex moms

Du får länken till Zoom i ett separat mail i god tid innan kursstart.

OBS! Begränsat antal platser.

Om Anna

Anna Nordengren är Executive Coach & Mentor. Hon har själv gjort en omvälvande förändringsresa när livet tog en ny vändning. På kursen delar hon med sig av sina insikter och de verktyg som hjälpt henne. Idag driver Anna Pink Competitive, där hon hjälper företag och privatpersoner att genomföra de förändringar de längtar efter.

 Detta program är på Svenska/This Training is Taught in Swedish.

Coaching Sessions With Anna are in English or Swedish, upon your choice.