Ladda ner gratisverktyget PotentialAktivator här!

Är du redo att

 • upptäcka hemligheten hur du får mer tid för familj, vänner och till dig själv
 • uppleva en större frihet i livet
 • känna dig full av energi och redo att uppnå dina mål?

  By signing up you’ll be added to my email list and will receive regular emails that include inspiration and valuable tips on business, mindset, offers and more. We take care of your data in accordance with our privacy policy and you are free to unsubscribe at any time.

  Anna Nordengren

  Välkommen!

  Jag heter Anna Nordengren och arbetar med modiga ledare som ibland känner sig frustrerade och som längtar efter mer balans, arbetsglädje och meningsfulla  resultat.

  Genom att kombinera min egen långa erfarenhet som chef med min intuitiva förmåga att identifiera och förstärka styrkor och  möjligheter, hjälper jag mina uppdragsgivare att växa till den innerligaste versionen av sig själva och att nå helt nya hållbara resultat.

  Starta direkt genom att ladda ner mitt GRATIS verktyg PotentialAktivatorn som hjälper dig att upptäcka hur du kan frigöra tid och energi åt det som verkligen är meningsfullt i ditt liv!

  Jag har 25 års erfarenhet av ledarskap, marknadsföring och affärsrådgivning. Jag är även ICF Coach och idag driver jag mitt företag Pink Competitive, med kunder både i Sverige och internationellt.

  Visit my website and find out more about me and my services!

  My mission is to bring all my experience and insights to my clients to inspire and help them make the changes they desire and to reach their goals, both in life and in business. Let’s get connected!