MINA TJÄNSTER

Rådgivning – Coachning – Mentorskap – Workshops – Föreläsningar

Välj skräddarsydda lösningar eller något av mina effektiva och roliga program för ökad balans, arbetsglädje och hållbara resultat.

Din gåva - ladda ner här

Mina tjänster

Jag arbetar med modiga ledare som ibland känner sig frustrerade över sin situation och som längtar efter  mer balans, arbetsglädje och meningsfulla resultat.

Du får hjälp med att bena ut vad du egentligen vill och hur du tar dig dit med hjälp av rådgivning, coaching och tydliga handlingsplaner.

Du kan välja helt skräddarsydda lösningar eller något av mina effektiva och roliga program för ökad balans, arbetsglädje och hållbara resultat.

Programmen levereras online eller på plats beroende på önskemål och rådande situation.

Välkommen att boka ett lära-känna samtal!

Anna-Nordengren

Specialerbjudande

Performance

POWER HOUR

För dig som vill se snabba resultat. 90 min kraftfull coachning för att ge dig klarhet i vad som är viktigt för dig just nu, vilka resurser du har och hur du ska nå dit du önskar. Du skapar din egen handlingsplan som tar dig vidare mot dina mål. Boka tid nedan!

 

 COLUMBI

Är du nyfiken på Columbi – den digitala intervjun och kartläggningen som ger dig sanningen om nuläget i teamet och som kan ge dig en flygande start på det hållbara ledarskapet?

Läs mer om Columbi här!