Beekonnected

Coronapandemin ändrade förutsättningarna för många företag, inklusive mitt eget. Därför behöver vi mer än någonsin samarbeta och hitta nya kanaler för att nå ut. Jag har gått med i det nya affärsnätverket BeeKonnected där du både kan söka samarbetspartners, kunder och leverantörer. Kanske är du redo att ge dig in på en helt ny marknad?

Vad är BeeKonnected?

Beekonnected är en helt ny plattform för syftesdrivna entreprenörer. Här möts egenföretagare, coacher och ledare från hela världen för att nätverka och samarbeta. Här kan du söka både kunder och leverantörer.

Nätverket startades 2020 av Tonya Hofmann, som tidigare grundat the Public Speakers Association & Wowdible. Hon såg ett behov hos småföretagare att hitta nya sätt att bygga relationer och göra affärer i en värld där möjligheterna att mötas på traditionellt sett begränsades av Coronapandemin. Därför är själva hjärtat i BeeKonnected den unika sökmotorn Konnection Generator.

Vad är Konnection Generator?

Du använder Konnection Generator för att hitta nya kontakter över hela världen. Sökmotorn Konnection Generator använder AI för att matcha dig med de kontakter som bäst möter dina behov, men du väljer såklart själv vad du söker efter. Teknologin är densamma som används på moderna dejtingplattformar.

Läs mer om Konnection Generator här!

Vilken nytta har du av att vara medlem i BeeKonnected?

Med hjälp av Konnection Generator kan du hitta såväl nya kunder, som samarbetspartners och leverantörer. Kanske vill du bara ha någon att bolla dina idéer med, någon som befinner sig inom ditt affärsområde som du kan dela erfarenheter med?

Funderar du på hur du kan marknadsföra och leverera din tjänster online? Som medlem kan du få tillgång till ett omfattande utbildningspaket med kurser i allt du behöver kunna för att växa din verksamhet online.

I den högre medlemskapsnivån för $299 ingår ett helt paket med utbildningar med den kunskap du behöver för att ta din verksamhet online:

På den högre medlemsnivån får man också en medlemsrabatt på högsta nivån av Zoom inkl Webinar och betalar bara $12,99 i månaden (ordinarie pris $1400/år).

Hur blir man medlem i BeeKonnected?

För att bli medlem i Beekonnected blir du inbjuden. Eftersom jag vill att du också ska få möjlighet att uppleva alla fördelar med nätverket, bjuder jag härmed in dig. Bli medlem i Beekonnected här!

Det ska vara tryggt att gå med i Beekonnected och därför förbinder du dig inte att vara med en viss period, utan kan närsomhelst välja att avsluta ditt medlemskap.

Kolla gärna in filmen och vill du också bli medlem i BeeKonnected kan du läsa mer och anmäla dig här.

BEEKONNECTED.COM/VIDEO/

Vad kostar det att bli medlem?

Det finns 3 nivåer av medlemskap i Beekonnected. Det kostar inget att prova på Konnection Generator. Vill du fortsätta och knyta fler kontakter kostar grundnivån USD99. Därefter betalar man $49/mån, MEN om du själv värvar 2 medlemmar är ditt medlemskap fritt för alltid!

Jag reserverar mig för prisändringar efter denna sidas publicering.

Vill du även få tillgång till utbildningar, coacher och förmånliga rabatter –läs mer om de andra medlemsnivåerna här:

Varmt välkommen!