Watch the interview with me on Allatra TV Ireland!

Nyligen blev jag intervjuad på Allatra TV om hur jag ser på hur vi alla kan bidra till att göra världen lite bättre för oss alla. Med i sändningen var också min vän Annika Sörensen som var co-host och den som bjudit in mig.

Egentligen var jag inbjuden i egenskap av Feelpinkbyanna, som är min blogg där jag skriver om personlig utveckling, hälsa och träning. Men eftersom samma värderingar och samma syfte driver mig som konsult och ledarskapscoach delar jag inlägget även här.

All förändring börjar hos dig själv och första steget är medvetenhet, som också kan beskrivas som klarhet eller insikt. Det betyder att man kan börja betrakta sig liksom utifrån, självinsikten ökar och man upptäcker plötsligt att man kan påverka mycket mer i sitt liv än man tidigare trott.

I intervjun lånar jag det välkända citatet från Gandhi – Be the Change. Oavsett om du vill förändra världen eller ditt företag behöver du börja hos dig själv. Här i inslaget handlar det mycket om hur vi kan förändra världen genom att möta människor med vänlighet och respekt. Lika viktigt för ett hållbart ledarskap som för dig som människa.

Se intervjun här (obs! på engelska)