Flow

 Så äntligen har hon sett dagens ljus, min efterlängtade baby – Pink Competitive AB – konsulttjänster och coaching för ett hållbart ledarskap!

 

Konsulttjänster och coaching

Hon är lite som jag (ganska mycket faktiskt): hon älskar att tävla och vill gärna vara bäst. Strukturerad, målmedveten och samtidigt både empatisk och kreativ. Det allra bästa vi vet är att inspirera, coacha och vägleda människor att prestera, må bra och nå sin fulla potential. Därför erbjuder jag nu konsulttjänster och coaching för att du och ditt företag ska bli (ännu mer) framgångsrikt genom ett mer hållbart ledarskap.

 

Investera i ett hållbart ledarskap

På senare år har det blivit alltmer uppenbart för mig att företag inte har råd att inte investera i ett gott och hållbart ledarskap. När människor, såväl chefer som medarbetare, behandlas som oändliga produktionsresurser istället för som just människor, dör kreativiteten och drivkraften i verksamheten. Det kan på sikt bli mycket kostsamt.

Med Pink Competitive samlar jag min långa erfarenhet som chef tillsammans med mitt stora intresse för personlig utveckling och självledarskap. Det är mitt erbjudande till dig som vill bygga hållbar konkurrenskraft med ett hållbart ledarskap.

 Vad kan ett hållbart ledarskap betyda?

Vad kan hållbart ledarskap betyda för dig som ledare och för din organisation? Jag erbjuder konsulttjänster och coaching samt mentorskap beroende på vad som passar just dig bäst. Jag faciliterar även workshops och sätter samman skräddarsydda utbildningar för dig och ditt team.

Hör gärna av dig så bokar vi in ett möte där jag kan berätta mer om min vision om ett hållbart ledarskap och vad det kan betyda för dig! 

Du kan läsa mer om mitt stora intresse för personling utveckling på Feelpinkbyanna. Här delar jag erfarenheter och råd för hur man steg för steg kan förändra sitt liv för att nå sina mål. För mig går personlig utveckling, självledarskap och ett hållbart ledarskap hand i hand.